31, infertil og arbejdsløs

Lyder det som noget for dig? I så fald bytter jeg gerne til noget yngre, superfertilt og med et dejligt job. Jeg startede nyt job i februar og lad os afkorte og afmystificere situationen – det var ikke et match for arbejdsgiver eller ansat. Punktum.

Infertil. Shit det har fyldt meget denne her uge. Jeg har ikke været i så dårligt humør over så mange dage, som sidst da jeg aborterede i april. Den store sorte og tunge bølge af frustration, skam, sorg, uvished og ikke mindst ensomheden har været enorm. Selvom jeg har set veninder og er igang med at give huset en overhaling, jeg søger nye spændende job og. Alligevel føler jeg mig bare skide hamrende ensom. Næsten dagligt i øjeblikket må jeg trykke unfollow på en der annoncerer en velfortjent lykkelig graviditet – af hele mit hjerte stort tillykke til jer allesammen, i fortjener det hver og en.

Hvad så nu… Nu skal jeg igen finde nyt arbejde og fortsætte rejsen mod accepten om ikke at få flere børn. En accept jeg for et par måneder siden skrev om. En accept som affødes af en hel reel mavefornemmelse, men også en accept som har en lille bitte mikroskopisk åbning der flere gange dagligt hvisker mig i øret og siger “hvad nu hvis?”.

Det kører sgu ikke. Måske følger du med på min instagram og så for et par weekender siden, at jeg overnattede på et af verdens mest luksuriøse hoteller, svømmede på roof top pool, spiste dejlig mad og drak champagne. Det så dejligt ud ikke? Det var det også. Men det var også en weekend hvor en gravid kvinde ud af den blå luft dukkede op og igangsatte så stor en følelsesmæssig reaktion, at jeg måtte afbryde en lækker frokost for at gå ned og græde de mest presserende tårer ud. Jeg viser aldrig den del på instagram i øjeblikket fordi, at jeg kan mærke at jeg vil blive endnu mere ked af det og det er ikke alle steder hvor, at jeg har lyst til at bryde sammen på grund af infertilitet. Jeg misunder jer som kan det. Men jeg vil hellere have det på afstand, tage en dyb vejrtrækning og så skrive ned.

Tak fordi du læser med også selvom bloggen fortsat ikke har fået et facelift.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen