Momster

Nye tider – nye rammer.

Velkommen til erdudernu, nu i momster regi. Jeg var så heldig at momster tog kontakt til mig og skrev at de syntes godt om mit univers og bød mig velkommen i deres stand. Det takkede jeg ja til. Jeg var også vældig glad for min første platform men qua min egen blogs forandring fra rent og skær abort-tematik til en mere blandet landhandel så føltes det rigtigt rart, at være landet i en stor blandet skuffe hvorpå der står ”Mor”.

Det her er min egen tolkning og følelser og det føles rart.

Og nu kan jeg godt se, at jeg trænger vist til et lille opskriftende og opløftende sommerlook på bloggen og måske noget mere personlighed, syntes i ikke…?

Måske så du på instagram forleden at jeg havde noget spændende at fortælle, jeg har faktisk et par. Men jeg tror vi gemmer det lidt endnu da jeg egentligt hellere vil bruge din læsetid her på en kort opsummering af hvad der er på programmet hos erdudernu.

Jeg oprettede erdudernu i december 2019 i kølvandet på min anden abort, som denne gang havde en kirurgisk udskrabning med sig. Vi fik vores søn i november 2017 og har aldrig opstartet prævention idet, at vi ønskede os flere børn. Jeg kan huske mine gymnasieveninder spurgte ind til det og jeg sagde at bare fordi man let og ubesværet får et barn, er det ikke lig med at de næste kommer rullende. Gruppens sygeplejerske anderkendte (måske ud fra et sundhedsfagligt perspektiv) og sagde det var en fin refleksion. Jeg havde ikke regnet med at skulle sidde her 2,5 år senere med tre aborter bag mig, kategorien ”ufrivillig barnløs” og et for lavt stofskiftediagnose fra januar i år.

Livet går videre.

I perioder fylder fertilitet, eller måske nærmere infertilitet mere end andre. Næsten altoverskyggende. Sorgen er stor og vreden er enorm. Men i perioder slapper jeg af, nyder mine smukke drenge og er temmelig meget i køkkenet.

Køkkenet har altid været et sted jeg trivedes, så hvis du syntes mad er det mest kedelige i verden og har en million børn så bliver jeg måske ikke din yndlingsblog – men vid at du også er velkommen.

Jeg hedder i øvrigt Cecilie, jeg har en tilhørende instagramprofil ved samme navn, er lykkeligt gift med Anders og vi bor i et dejligt hus i Gribskov med lillegris også kendt som Johannes. Jeg er uddannet socialpædagog for nogle år siden og jeg ved ingenting om mode eller boligindretning. Er der andre presserende spørgsmål så hold dig ikke tilbage. Velkommen til!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen